Vreme caldă și frumoasă la început de mai

Astăzi ne bucurăm de o vreme frumoasă, fără precipitații pe timpul zilei. Potrivit meteorologilor vor fi unele înnorări doar noaptea, în regiunile vestice și sud-vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-vestul teritoriului, iar în zona montană înaltă aferentă, rafalele vântului vor depăși 70…80 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori înregistrate în sud-vestul țării. Pe spații mici se va semnala ceață, în special în regiunile extracarpatice și în depresiuni.

În București, vremea va fi însorită, vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă după orele amiezii va fi în jur de 22 de grade. Dimineața vor fi condiții de ceață. 

Soarele va fi prezent astăzi și la munte. Cerul va deveni noros în cursul nopții, iar vântul va prezenta intensificări în vestul Carpaților Meridionali unde rafalele vor depăși 70…80 km/h.

Pe fondul unui cer mai mult senin, temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 16 grade pe litoral, iar vântul va sufla slab și moderat.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri