Diana Șoșoacă a răbufnit, după ce soțul ei a fost condamnat penal. „Și-a apărat casa. Ținta sunt eu”

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a răbufnit, după ce soțul ei a fost condamnat penal pentru că a agresat un polițist, în timpul unui scandalul cu o echipă a unui post de televiziune italian. Într-o intervenție în exclusivitate la Realitatea Plus, Șoșoacă a afirmat că procurorii nu au probe în sprijinul acuzațiilor și că totul ar fi o tentativă de a o intimida pe ea, în perspectiva anului electoral care urmează.

„Când îți aperi casa și îți aperi soția de acțiunile violente ale unor persoane care intră în casa ta, instanța tot pe tine te condamnă?! De fapt, este o condamnare a mea pentru lupta pe care o port împotriva sistemului și mi se transmite, nonșalant, „Tacă-ți gura!”, mai ales că anul viitor. (…) Nu există nicio probă în acest sens (că soțul avocatei l-a agresat pe polițist – N.R.), trebuie să înțelegeți că procurorii sunt ca și avocații, afirmă un lucru și trebuie să-l și demonstreze. Dacă ar fi fost cu adevărat așa ceva, condamnarea n-ar fi fost cu zile de amendă-închisoare.

Mai mult, dacă acorzi zile de amendă-închisoare la infracțiunea de ultraj, înseamnă că fapta nu este gravă sau nu s-a produs. (…) Este halucinant pentru profesioniști ai Dreptului, iar doamna judecător a avut la dispoziție 30 de zile să se pronunțe, timp în care a primit nenumărate telefoane pentru a-l condamna pe soțul meu. (…) Niciun martor nu a declarat ceea ce susține procurorul”, a afirmat Diana Șoșoacă, în direct la Realitatea Plus.

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă, Dumitru Silvestru Șoșoacă, a fost condamnat penal pentru că a agresat un polițist aflat în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu. Este vorba despre scandalul cu o echipă a postului de televiziune.

Acesta a primit 180 de zile de amendă-închisoare, el trebuind să plătească 18.000 de lei. În cazul în care nu va achita suma, ”cu rea-credinta”, pedeapsa ar putea fi comutată în închisoare cu executare.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri