Prinţii Harry şi Andrew, nu vor avea niciun rol oficial la încoronare

Harry, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea şi Andrew, fratele regelui deja lipsit de angajament public, nu vor avea niciun rol oficial la încoronare, a confirmat sâmbătă Palatul Buckungham.

Ducele de Sussex – Harry şi Ducele de York – Andrew nu mai sunt membri activi ai familiei regale.

Harry şi Andrew nu vor merge în spatele cuplului regal în procesiunea care îi va însoţi la Palatul Buckingham după ceremonie.

De asemenea, este puţin probabil ca aceștia să apară la balcon pentru salutul regal tradiţional, deşi palatul nu a dezvăluit cine sunt cei care îi vor însoţi pe Charles şi Camilla pentru această ocazie.

Dar, chiar şi fără un rol oficial, Harry va atrage fără îndoială toate privirile. Locul său în Westminster Abbey va spune multe despre starea relaţiei sale cu tatăl şi poate chiar şi cu fratele său mai mare William, moştenitorul tronului, pe care nu l-a cruţat în memoriile sale ”Spare”, publicate în ianuarie.

Meghan, soţia lui Harry şi cei doi copii ai lor, Archie şi Lilibet, au rămas în California, unde Harry urmează să li se alăture imediat după încoronare pentru a sărbători a patra aniversare a lui Archie.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri