Ioan Varga și-a anunțat retragerea din fotbal: ”Nu mai înghit această hoție a FRF”

Campioana CFR Cluj mai are șanse minime să-și apere titlul după remiza de pe teren propriu, 1-1 cu Universitatea Craiova.

”Nu mai înghit această hoție a FRF”, a anunțat Ioan Varga după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Meciul a contat pentru etapa a 7-a a Superligii, iar gazdele acuză că sistemul VAR a întors o nouă decizie împotriva formației din Gruia. Potrivit calculelor făcute de antrenorul Dan Petrescu, ar fi a șaptea în acest sezon.

În meciul cu formația din Bănie, arbitrul de centru l-a eliminat pe Andrei Ivan pentru un atac cu talpa pe tibie la Nana Boateng. După consultarea sistemului VAR, Radu Petrescu a constat că Ivan atinsese mingea într-o primă fază, astfel că a întors decizia, acordându-I cartonaș galben.

A fost picătura care a umplut paharul, iar finanțatorul lui CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că se retrage de la echipă. „Cei mai hoți sunt arbitrii, împreună cu cel mai ieftin sistem VAR. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia, au făcut premeditat. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal. Este ultima mea intervenție”, a transmis Ioan Varga.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri