Plan roșu de intervenție în Buzău. Autocar cu 32 de persoane răsturnat pe DN2E85

A fost plan roșu de intervenție în județul Buzău, luni după-amiază, în urma unui accident grav care a avut loc  pe DN2, la ieșire din Râmnicu Sărat. Un autocar s-a răsturnat, mai multe persoane fiind rănite. 22 de pasagari și șoferul au ajuns la spital.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzau a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe DN2E85, ieșirea spre Râmnicu Sărat, potrivit Telegrama.

În accident a fost implicat un autocar în care se aflau 32 de persoane, ce a ieșit înafara părții carosabile și s-a răsturnat.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de descarcerare, 1 autospecială de transport personal și victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 11 ambulanțe SAJ, potrivit realitateadebuzau.net.

Totodată, în sprijin intervin și 1 autospecială pentru transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD de la nivelul ISU Vrancea.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri