Alpinist utilitar, decedat, după ce a căzut de la etajul 6 al unei clădirii din București

Un alpinist utilitar a căzut de la etaj, în timp ce spăla geamurile unei clădiri cu mai multe etaje din sectorul 1 al Capitalei.

Echipajele de SMURD si medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat pe bărbat minute în șir însă în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul. Din informațiile existente, alpinistul a căzut de la etajul 6, de la o înălțime de aproximativ 40 de m. Vorbim despre un bărbat cu vârsta între 30 și 35 de ani, cetățean străin.

Din câte se pare, acesta s-ar fi dezechilibrat.

Cel mai probabil poliția va deschide o anchetă pentru a afla cum s-a produs tragedia și dacă bărbatul purta echipament de protecție în momentul în care își desfășura activitatea la înălțime.

„La data de 15 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de pe un imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a anunțat Poliția.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri