Fiul unui deputat AUR, bătut și amenințat cu cuțitul, într-un tramvai din Craiova

Fiul deputatul AUR Ringo Dămureanu ar fi fost agresat de alți tineri, într-un tramvai, în Craiova. Poliția a confirmat deschiderea unei anchete, pentru a stabili exact cum s-au petrecut lucrurile.

„Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost amenințat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gașcă de 6-7 tineri de etnie. La sfârșit, a fost amenințat: „te termin, ne mai vedem noi”. Colegul lui a fost lovit, tâlhărit și i s-a rupt plăsuța cu cumpărături”, a scris pe Facebook parlamentarul AUR.

Potrivit IPJ Dolj, doi adolescenţi colegi de clasă, ambii în vârstă de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei.

„Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu, citat de Realitatea de Dolj.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri