Gheorghe Hagi, alături de Simona Halep în cazul de dopaj: „Nu e drept ce i se întâmplă, sub nicio formă”

Procesul de dopaj al Simonei Halep a fost amânat pentru a treia oară la cererea Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Tenismena se simte devastată de decizia ITIA și a transmis un nou mesaj pe Internet. Sportiva acuză agenția că îi răpește șansa de a demonstra că este nevinovată.

Gheorghe Hagi o susține pe Simona Halep în situația cu care se confruntă

În cadrul unui interviu acordat pentru Știrile Pro TV, Gheorghe Hagi a vorbit despre situația cu care se confruntă tenismena, exprimându-și susținerea față de ea.

„Nu e drept ce i se întâmplă, sub nicio formă. Cum a scris Ianis, e inacceptabil, din punctul meu de vedere. (…) Ea știe că noi suntem împreună, comunicăm. Ea trebuie să aibă putere (…). Pentru că practic e o sportivă puternică. Din păcate, și de asta am zis că e inacceptabil tot ce se întâmplă pentru ea în momentul de față, e foarte greu. Și în momentele grele, trebuie să ai liniște, să se ridice, să fie puternică, și bineînțeles că o să iasă din asta”, a spus antrenorul de la Farul Constanța.

Simona Halep nu va participa la Wimbledon 2023

Organizatorii Wimbledon nu au trecut-o pe Simona Halep pe lista preliminară a sportivilor care vor participa la ediția din 2023, din cauza cazului de dopaj cu care se confruntă românca.

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat pe site-ul oficial lista participanților pentru ediția din acest an, iar Simona Halep nu este pe aceasta.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri