WhatsApp a lansat o nouă funcție mult așteptată de utilizatori. Despre ce este vorba

În urmă cu aproximativ o lună, WhatsApp a lansat în mod oficial modul Companion pentru utilizatorii săi Android, ceea ce permite conectarea a până la 5 persoane la un singur cont.

Acum, funcția este disponibilă și pentru utilizatorii iOS.

Funcția este foarte utilă pentru proprietarii de afaceri mici, în care mai mulți utilizatori pot avea acces în același timp la mesajele primite de firmă. Versiunea WhatsApp 23.10.76 pentru iOS aduce noua funcționalitate și este disponibilă pentru descărcare prin App Store.

Aplicația de mesagerie de pe iOS funcționează similar cu omologul său Android, prin aceea că toate istoricele mesajelor sunt sincronizate între dispozitive și toate mesajele sunt livrate către toate dispozitivele desemnate de utilizator. Compania garantează că toate conversațiile rămân în siguranță cu criptare end-to-end, inclusiv pe dispozitivele conectate.

Utilizarea listelor de difuzare a mesajelor și a actualizărilor de stare sunt exclusiv exclusiv pentru dispozitivul „primar”, printre alte caracteristici. În plus, cea mai recentă versiune redă automat GIF-uri în chat-uri fără a necesita acțiunea utilizatorului. Potrivit unui comunicat al companiei, interconectarea aplicației pe mai multe dispozitive simplifică mesageria.

Ce presupune noua funcție

„Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas. Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajați suplimentari pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business.

De asemenea, lansând în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de a conecta la dispozitivele însoțitoare. Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR.

Așteptăm cu nerăbdare să introducem această funcție pe mai multe dispozitive însoțitoare în viitor”, au transmis reprezentanții WhasApp, potrivit ziare.com.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri