Mama fetiței care a fost ucisă și ascunsă în canapea a ajuns în România

Mama fetiței găsite moartă sub canapea a venit în țară, iar la această este audiată la secția Omoruri din Capitală. Oamenii legii vor să afle de la femeie, de ce a ales să fugă și unde se află principalul suspect, chiar concubinul ei. Potrivit unor surse, femeia ar fi spus polițiștilor spanioli că iubitul ei ar fi omorât copila încă din aprilie, însă nu l-a denunțat pentru că îl iubește prea mult. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! 

Femeia le-a mărturisit reporterilor, noaptea trecută, când a ajuns în România, că cel care ar fi fost călăul fiicei ei este chiar concubinul ei. Femeia a trecut de la suspectă la martor în dosar, deși inițial a fost reținută de autoritățile din Spania.

”Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele!”, a declarat, în fața reporterilor, noaptea trecută, potrivit unui post TV.

Mama copilei de doar 12 ani ucise și ascunse sub canapea a fost săltată de mascați imediat cum a ajuns singură la Vama Nădlac, fiind deocamdată principalul martor în dosarul crimei.

Potrivit unor surse din anchetă, mama le-ar fi mărturisit polițiștilor spanioli că iubitul ei cu care a fugit în Spania este cel care a omorât-o pe Ana Maria.

Ulterior au ieșit la iveală detalii halucinante. Micuța a avut parte de o moarte extrem de violentă, după cum arată rezultatele necropsiei. Minora ar fi fost strangulată și a murit asfixiată, însă legiștii nu au descoperit pe trupul ei și alte urme de violență. 
Fata de 12 ani a fost înmormântată, iar rudele, printre care și tatăl biologic al fetiței, sunt acum disperați și vor cu orice preț să se facă dreptate.

Între timp, iubitul mamei este în libertate și a fost emis un mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile. În aceste momente, el este căutat atât în țară, cât și în străinătate. Acesta s-ar afla în Olanda. 
În caz de urgență, apelați numărul TelVerde 0 800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri