UPDATE: Militarul care amenința că se aruncă de la etajul șapte al unui bloc din Timișoara a ajuns teafăr în apartament și nu mai este în pericol

Negociatorii și polițiștii au tinut legătura mai bine 24 de ore cu bărbatul de 37 de ani din Timişoara, cadru militar, care ameninţa încă de joi dimineaţă că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc din municipiu. Până la urmă au reușit să îl facă să renunţe la acest gest extrem. 

„Bărbatul este în siguranță. Se afla în interiorul apartamentului”, au anunțat reprezentanții IPJ, potrivit realitateadetimis.net

Conform primelor informații, se pare că un aplinist a coborât în rapel, bărbatul s-a speriat, apoi a fost imobilizat.

Încă nu se știe ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la o tentativă de sinucidere. 

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Negociatorii și polițiștii discută de 24 de ore cu bărbatul de 37 de ani din Timişoara, cadru militar, care ameninţă încă de joi dimineaţă că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc din municipiu, totul în încercarea de a-l determina să renunţe la acest gest extrem. Miercuri, o femeie care locuia pe aceeșai stradă cu bărbatul s-a aruncat de la etajul 10.

Barbatul încă stă, vineri dimineaţă, pe pervazul geamului şi nu a renunţat la gestul extrem, potrivit News.ro. Drept urmare, negocierile pentru a-l determina să renunţe continuă.

Un bărbat de 37 de ani ameninţă, de joi dimineaţă, că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara, aflat pe Calea Şagului. Pompierii au montat o pernă gonflabilă.

Bărbatul este cadru militar, fiind subofiţer la Unitatea Militară 01109 Timişoara. El este angajat al MApN din 2007.

Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. El este necăsătorit şi are un copil.

La locul incidentului au mers poliţişti ai Secţiei 2 din Timişoara, un negociator din cadrul SAS Timiş şi militari din ISU Timiş, precum şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri