Mare atenție! O femeie a murit după ce a încercat să slăbească mult, într-un timp scurt

O tânără de 21 de ani a murit după ce a încercat să slăbească foarte mult într-un timp scurt. Fata făcea parte dintr-un cantonament destinat persoanelor supraponderale.

Fata, vedetă pe rețelele sociale chineze, a murit sâmbătă în timp ce participa la un cantonament pentru persoane supraponderale, cu scopul de a pierde 90 de kilograme.

Tânăra, cunoscută sub numele de Cuihua, care înseamnă într-o traducere aproximativă floare verde de jad, s-a înscris într-un cantonament pentru slăbire, în care programul zilnic este concentrat pe fitness, potrivit presei chineze citată de Insider.

Cuihua le spusese fanilor că a slăbit 25 de kilograme în două luni și a continuat să slăbească alte 10 kilograme în următoarele șase luni, prea puțin pentru tânăra al cărei scop era acel de a slăbi în total 90 de kilograme.

În tabăra din provincia Shaanxi, Cuihua urma să participe la antrenamente de mare intensitate și să urmeze o dietă strictă pentru a pierde din greutate. Seara posta pe rețelele sociale filmări și fotografii din timpul zilei, povestindu-le fanilor ce anume făcea.

Vestea morții lui Cuihua a aprins dezbateri aprinse pe rețelele sociale chineze despre riscurile regimului ei intens de antrenament.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri