Petre Daea s-a dat în spectacol și la final de mandat. Cum a realizat că nu mai este ministru?

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, cunoscut pentru replicile sale, care stârnesc de regulă râsul, nu s-a dezmințit nici la ceremonia de predare a ștafetei, care a avut loc vineri dimineață. Daea a glumit în legătură cu situația sa, iar la final i-a adresat un „Te pupă tata!” succesorului.

„Mi-am dat seama ca nu mai sunt ministru în momentul în care nu mi-aţi pus apa în pahar”, a spus la un moment dat Petre Daea, în timpul discuțiilor cu Florin Barbu, cel căruia i-a predat vineri mandatul.

Pe un ton protector și în stilul său pseudometaforic, Daea le-a cerut ziariștilor să-l menajeze pe noul ministru.

„Să nu-l bagaţi în pana scrisului cu ceea ce nevoia de senzaţional apare la un moment dat. Să-l zugrăviți cu mintea și să-l ascultați că aveți pe cine. Are continut Florin Barbu (…) are puterea de a înțelege și are dragostea de ţară”, l-a lăudat Daea.

La plecarea din minister, Daea i-a adresat noului ministru un familiar „Te pupă tata!”. 

În mandatele sale, dar în special în ultimul, Petre Daea s-a remarcat mai mult prin replicile și gesturile sale, uneori amuzante, alteori bizare și mai puțin prin realizări concrete.

Lui Daea i s-a reproșat că n-a reușit să obțină ajutoare europene suficiente pentru fermierii români afectați de importurile de cereale din Ucraina sau că și-a angajat aproape toată familia în minister.

Vezi aici GAFELE și MOMENTELE  AMUZANTE cu Petre Daea.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri