Tânăr de 18 ani, căutat în apele Dunării

Amplă operațiune de căutare în județul Mehedinți, după ce un tânăr de 18 ani, care a fost declarat dispărut de către familia sa, este de negăsit. Se bănuiește că tânărul, originar din Drobeta-Turnu Severin, ar fi ajuns în apele Dunării. 

Tragedia survine într-un moment crucial din viața băiatului, întrucât el tocmai a absolvit liceul și urma să susțină examenul de Bacalaureat săptămâna următoare.

Tatăl tânărului a fost cel care a alertat autoritățile în legătură cu dispariția fiului său. Bărbatul a raportat că fiul său a plecat de acasă duminică dimineață, 18 iunie, fără acte și telefon, și nu s-a întors de atunci.

Îngrijorarea este amplificată de mărturiile apropiaților, care susțin că l-au văzut pe tânăr în înregistrările de supraveghere de pe malul Dunării, în apropierea piciorului podului lui Traian.

Familia și prietenii fac apel la sprijinul comunității pentru a-l găsi pe tânărul dispărut, în timp ce autoritățile depun eforturi pentru investigarea cazului.

„Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că fiul său, Păcălă Cătălin Gabriel, de 18 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Birourilor Ordine Publică și Investigații Criminale care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că tânărul a lăsat telefonul mobil și documentele de identitate la domiciliu. Semnalmentele tânărului: 1,90 m, constituţie astenică. La momentul plecării, era îmbrăcat într-o bluză verde, pantaloni de trening verzi”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, ag. Gabriela Ciocioană. 

„Am fost solicitați să intervenim pentru căutarea unei persoane dispărute, posibil înecate. Este vorba despre un tânăr de 18 – 19 ani. Îi avem în sprijin pe colegii de la ISU Dolj, care acționează împreună cu scafandrii de la ISU Mehedinți. Căutarea este dificilă pentru că nu se cunoaște zona exactă, vizibilitatea este zero, fundul apei este mlăștinos, sunt pietre. De altfel, este o zonă relativ mare de acoperire. Scafandrii au efectuat căutări și intervenim și la suprafață cu două ambarcațiuni de la ISU Mehedinți.”, a declarat plt. adj. Marian Niță, din cadrul ISU Mehedinți.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri