Trei români, arestați în Italia. Aceștia aveau portbagajul mașinii plin de haine de lux

Autoritățile italiene au confiscat 129 de articole vestimentare de la trei cetățeni români, suspectați că ar fi furat bunurile dintr-un centru comercial din Italia.

Pentru a evita detectarea sistemului antifurt, hainele erau căptușite în interior cu un strat protector. Toate articolele vestimentare erau echipate cu dispozitive antifurt.

Românii au fost arestați

Ofițerii de investigații au observat un bărbat care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare românești. Autoritățile, fără să se facă observate, au așteptat în jur de 30 de minute, văzând că alți doi bărbați transportau plicuri mari au intervenit blocându-i pe aceștia.

Plicurile pe care românii le duceau la mașină erau cu mai multe articole vestimentare modificate pentru a evita detectarea sistemului de securitate. Polițiștii au descoperit că portbagajul mașinii era plin cu haine.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit că hainele erau din trei magazine renumite, toate fiind furate.

Cei trei bărbați, cu vârstele de 39, 36 și 21 de ani, au fost arestați pentru furt calificat și închiși la dispoziția magistraților, potrivi stiridiaspora.ro.

Judecătorul care se ocupă de anchetele preliminare a validat arestul și a dispus menținerea acestora în detenție preventivă la solicitarea Parchetului de la Roma.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri