Funcțiile ascunse ale aplicației WhatsApp care-ți vor face viața mai ușoară

Fie că ești utilizator vechi sau abia acum descoperi aplicația WhatsApp, există întotdeauna ceva nou de învățat și este foarte posibil să nu folosești toate funcțiile de care această platformă dispune.

Atunci când descărcați un fișier media, acesta se salvează automat în galeria telefonului. Opțiunea Stocare fișiere media este activată în mod implicit. Această funcție are impact doar asupra fișierelor media noi, care se descarcă după ce ați modificat setarea, și nu afectează fișierele media primite anterior.

Pentru iPhone, deschideţi Settings > Chats și dezactivaţi Save to Camera Roll. Pe Android, accesați Settings> Chats și dezactivați Media Visibility.

Aplicația permite chiar formatarea textului, adăugând un pic de fler unei conversații altfel plictisitoare.

Mai exact, WhatsApp vă permite să folosiți formatări de tipul bold, italic sau striketrough(tăiat) în mesajele pe care le trimiteți. 

Pentru a formata textul să adăugați câteva caractere speciale

*textul scris între steluțe va fi formatat bold*
_textul scris între underscore va fi formatat italic_
~ textul scris între tilde va fi formatat striketrough(tăiat) ~

Aplicația pune la dispoziție funcţia „pin a message” care permite revenirea rapidă la o adresă, un nume, un link, un videoclip sau orice alt tip de mesaj important pe care l-ați primit. 

Apăsați îndelung pe mesaj și apoi selectați iconița pin (piuneză)

Dacă se întâmplă să vă întrebați dacă un mesaj a fost recepționat sau citit folosiți funcția Swipe spre stânga pentru a vedea aceste detalii dacă folosiți un iPhone sau apăsați îndelung pe mesaj dacă folosiți Android.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri