Ilie Năstase despre suspendarea Simonei Halep: „Se tergiversează pentru că e româncă”

Ilie Năstase a răbufnit în cazul scandalului în care este implicată Simona Halep. Potrivit acestuia se tergiversează acest caz de către ITIA pentru că Simona Halep e româncă.

Continuă tergiversarea cazului în care e implicată Simona Halep

Simona Halep nu a mai jucat de opt luni, iar cazul său continuă să fie amânat

„Simona, nu știu, e complicată situația ei. Cum spunea și domnul Țiriac, trebuia să se grăbească la început, pentru că apoi au tocat-o. Cu cât o lungești, cu atât o să aștepte mai mult ca să poată să joace tenis din nou.

Se tergiversează pentru că e româncă! Când mi-au spus că sunt rasist, am terminat în trei zile subiectul, pentru că ne-am dus peste ei. Așa trebuia să se facă și în acest caz, dar acum e prea târziu.

Simona trebuie să stea la mână unora care decid și care nu sunt prea corecți. Știu niște jucătoare de tenis din alte țări care au fost prinse (n.r. – în cazuri de dopaj) și nu s-a făcut absolut nimic. S-a spus la nivelul conducerii că, dacă se dau numele astea, sponsorii pleacă și n-o mai existe turnee WTA. Ăsta a fost răspunsul.

Ea (n.r. – Simona Halep) trebuie să fie atentă, să facă gimnastică, să joace tenis. N-o să uite tenisul în opt luni, trebuie să-și vadă de antrenamente și să sperăm că decizia va fi luată în curând. Poate că o să joace la US Open.

Simona o să-și revină, a fost numărul 1, nu poți să fii mereu numărul 1… dar ea are calități să fie din nou numărul 1” – a declarat Ilie Năstase, pentru Digisport.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri