Mic dejun simplu și delicios | Rețete pentru a-i răsfăța pe cei dragi

Prima masă a zilei este foarte importantă pentru noi! Chiar dacă, să spunem că este luată după o perioadă de post intermitent sau este pregătită de la prima oră. 

1.TERCIUL DE OVĂZ

Un mic dejun foarte ușor de preparat, se poate pregăti în avans și este super nutritiv și consistent. Fulgii de ovăz oferă energie cu eliberare prelungită și sunt o sursă excelentă de fibre.

Aici este un mic dejun pregătit pentru Alexia. Dacă pentru mine pregătesc un amestec de lapte vegetal cu apă și nu folosesc niciun fel de îndulcitor, atunci când îl pregătesc pentru ea rețeta diferă. Folosesc doar lapte vegetal și îi pun topping de fructe.

2. OMLETĂ/ OUĂ POȘATE/ OUĂ FIERTE

Indiferent ce variantă de preparare aș alege pentru ouă, sunt o alegere de succes la noi în familie. Oul este un aliment complet.

Dincolo de faptul că este un aliment complet, oul este foarte gustos, iar valoarea lui nutritivă se schimbă în funcție de felul în care este gătit. De exemplu oul poșat este cea mai sănătoasă variantă. Este gătit în apă, la o temperatură mică, fără niciun alt surplus de grăsime cum ar fi în cazul oului prăjit, spre exemplu.

Omletă cu mozzarella, salată de crudități și wasa cu avocado.

Sau varianta mai light, omletă cu baby spananc și turmeric, formată din 3 albușuri și 1 ou întreg

OU POȘAT CU ”REST” DE QUINOA DE LA CINĂ, AVOCADO ȘI FRUNZE DE SPANAC

Citește continuarea pe danielaniculi.ro

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri