Submarinul Titan, distrus de o IMPLOZIE catastrofală. Cei 5 oameni de la bord AU MURIT

Garda de Coastă americană a confirmat că resturile găsite pe fundul oceanului, în apropierea epavei Titanicului, sunt ale submersibilului dispărut duminică și că cei 5 oameni aflați la bord au murit. Scenariul luat în calcul este că vasul de cercetare subacvatică a făcut implozie, din cauza presiunii uriașe.

Paza americană de Coastă a confirmat că resturile găsite pe fundul oceanului sunt ale submarinului Titan și a transmis condoleanțe familiilor celor 5 oameni aflați la bord.

„În aceasta dimineata, un robot subacvatic a descoperit rămășițele Titan în apropiere de prova epavei Titanicului, la circa 500 de metri. Am informat familiile și din partea noastră le transmitem cele mai sincere condoleanțe (…) Resturile arată că a existat o implozie catastrofală a navei”, s-a spus în conferință, potrivit BBC.

De la stânga: Hamish Harding, Shahzada Dawood, Suleman Dawood, Paul-Henri Nargeolet și Stockton Rush. Sursă: CNN

„Am găsit 5 bucăți mari din corpul batiscafului, iar mai departe ale bucăți, ceea ce indică faptul că a fost o implozie catastrofală. Un robot subacvatic a descoperit rămășițele Titan în apropiere de prova epavei Titanicului, la circa 500 de metri. Am informat familiile și le transmitem cele mai sincere condoleanțe. Continuăm să cartografiem câmpul de resturi și vom face tot posibilul pentru a cartografi complet ceea ce este acolo jos”, a spus oficialul naval, potrivit CNN. ”Va fi nevoie de timp pentru a determina o cronologie specifică a evenimentelor în cazul „incredibil de complex” al accidentului catastrofal al submarinului Titan”, a declarat contraamiralul american John Mauger.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri