General rus, despre liderul Wagner: „Un glonț în cap este singura lui salvare”

Andrei Guruliov, 54 de ani, deputat din partea regiunii Transbaikal în Duma de Stat și general-locotenent în rezervă, a declarat că Evgheni Prigojin va fi pedepsit pentru rebeliunea militară pornită împotriva regimului condus de Vladimir Putin.

„Sută la sută va suporta consecințele. Există legi în Federația Rusă. Militarii noștri au murit în loviturile unor anumiți indivizi. Cine a dat comanda, cine a lansat racheta? Prin urmare, oricine, indiferent unde fuge și oriunde s-ar afla, va fi pedepsit de Comisia de Investigație, care va aborda temeinic această problemă și va lua o decizie”, a declarat, într-un interviu pentru RTVI, Andrei Guruliov.

De asemenea, într-o intervenția la postul de televiziune Rusia 1, deputatul rus le-a transmis liderilor Wagner, Evgheni Prigojin și Dmitri Utkin, că ar face bine să se sinucidă.

„Astăzi, un glonț în cap este singura salvare atât pentru Prigojin, cât și pentru Utkin. Și ei mă cunosc, știu că sunt responsabil pentru fiecare cuvânt pe care îl spun. Nu există altă opțiune!”, a spus Guruliov, citat de publicația ucraineană Dialog.

Afirmațiile făcute de acesta vin după ce mai mulți militari ruşi au fost ucişi în operaţiunile desfăşurate împotriva rebeliunii grupului Wagner.

Canalele de Telegram estimează în mod diferit numărul total de victime: de la 15 (Readovka), la 20 (Rîbar).

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri