Un şofer român de TIR a murit subit, pe o stradă în Italia, în braţele unui prieten: „Credea că este doar o răceală”

Laurențiu Lupchean, în vârstă de 38 de ani, era șofer de camion și lucra la o firmă de transport din Pasiano. Potrivit unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Silviu Chirilă, Laurenţiu nu suferea de nicio problemă de sănătate. 

„Se plângea de o indispoziție începând de vineri seara, dar credea că este doar o răceală cauzată de aerul condiționat din camion. Nu a dat importanță acestui lucru. Am petrecut împreună seara de vineri într-un local din Oderzo”, a mai spus prietenul său, Silviu.

Apoi, duminică, a survenit tragedia. În aproprierea unei pizzerii, Laurențiu i-a spus lui Silviu că se simte din ce în ce mai rău. Acesta din urmă s-a oferit să îl ducă la spitalul din Oderzo.

Laurențiu nu mai avea părinți și cu trei ani în urmă a decis să lase în urmă România și să încerce să își facă un viitor în Italia.

„Noi eram familia lui”, a mărturisit Silviu Chirilă, unul dintre prieteni săi, „a murit practic în brațele mele”. Din păcate, Laurențiu a leșinat înainte de a putea fi transportat la spital. Silviu a sunat la numărul de urgență 118.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri