Bărbat de 36 de ani mort după ce s-a aruncat de la etajul al șaselea al unui bloc din Brașov – VIDEO

În această dimineață Poliția Brașov a fost sesizată cu privire la un incident care a avut loc pe strada Carpaților, din municipiul Brașov.

La fața locului au fost direcționate echipaje de intervenție, iar din primele date obținute, se pare că un bărbat, în vârstă de 36 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul apartamentului în care locuia. Din cauza leziunilor provocate la impactul cu solul, organismul persoanei în cauză nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. La acest moment polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc incintenul, activități aflate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Conform brașov.net, tatăl bărbatului susține că acesta avea probleme psihice, a stat doi ani în închisoare pentru că s-ar fi masturbat în public. După ce a ieşit din închisoare s-a întors la părinţi, însă mereu spunea că acea perioadă l-a marcat, mereu se simţea rău şi voia să moară. Mai mult, a mai avut o tentativă de suicid, a intrat cu maşina într-un copac, dar atuci a scăpat cu viaţă. Bărbatul a fost căsătorit acum 15 ani, dar a divorțat după ce şi-a prins soția că îl înșela, din acel moment nu a mai putut să îşi refacă viaţa.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri