Război în Ucraina – Ziua 511: Președintele Zelenski îl acuză pe Putin de genocid; Grupul Wagner cauzează tensionări la granița Poloniei cu Belarus

Război în Ucraina – Ziua 511 – SUA și Nato se confruntă cu un deficit de muniție pentru Ucraina. Moscova ar fi cantonat 100.000 de militari în zona Kupiansk. Polonia își transferă forțele la granișa de est.

UPDATE – Deficit semnificativ de muniții pentru Ucraina, avertizează SUA și NATO

Pe măsură ce conflictul cu Rusia persistă, SUA și NATO se confruntă cu un deficit crucial de muniții pentru Ucraina. Acest lucru pune în dificultate eforturile de a susține contraofensiva ucraineană îndelungată împotriva forțelor rusești. 

UPDATE – Polonia se mobilizează la granița estică pe fondul mișcărilor convoaielor Wagner în Belarus

În contextul intrării grupării paramilitare Wagner în Belarus, Polonia și-a transferat forțele către granița de est, într-un efort de a contracara orice posibilă amenințare.

UPDATE – Zelenski, Președintele Ucrainei, acuză: Putin dorește să ne extermine pe toți

Într-un interviu acordat presei africane, Președintele ucrainean Zelenski face acuzații grave împotriva omologului său rus, susținând că Putin dorește anihilarea poporului ucrainean.

UPDATE – Primele victime ale bombardamentelor rusești în districtul Kupiansk din Ucraina

Primele victime ale bombardamentelor rusești s-au înregistrat în districtul Kupiansk, o zonă unde Moscova este suspectată că a cantonat aproximativ 100.000 de militari.

UPDATE – Grupul Wagner intensifică presiunea la granița dintre Polonia și Belarus

După ce a fost alungat din Rusia, grupul paramilitar Wagner creează tensiuni la granița dintre Polonia și Belarus, cauzând noi îngrijorări în regiune.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri