Război în Ucraina, ziua 516. Lovituri cu drone la Moscova. O nouă reuniune NATO dedicată Ucrainei

Federația Rusă încearcă să crească producția de orice arme, în special drone și rachete, potrivit șefului Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, citat de Ukrinform. „În general, războiul este de fapt un război al tehnologiilor. Și vedem că rușii încearcă să mărească producția de orice arme, în special drone și rachete”, a spus el.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a făcut cunoscut luni dimineaţă că „lovituri cu drone” au lovit în cursul nopţii două clădiri „nerezidenţiale” din capitala Rusiei, fără a provoca victime, transmit AFP și Agerpres.

În regiunea Harkov, polițiștii de frontieră ucraineni au distrus o dronă kamikaze inamică plină cu explozibili. „O dronă kamikaze plină cu explozibili nu a mai ajuns la pozițiile de frontieră din regiunea Harkiv. Soldații Serviciului de Stat de Grăniceri al Ucrainei, după ce au deschis focul cu arme de calibru mic, au doborât-o”, a postat Serviciul de Stat de Grăniceri al Ucrainei pe Telegram.

O reuniune a unui nou Consiliu NATO-Ucraina, care va aborda securitatea Mării Negre a fost programată pentru miercuri , a declarat duminică președintele Volodimir Zelenski. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri