Club incendiat la Costinești de un bărbat

La un pas de o nouă tragedie Colectiv! S-a întâmplat pe Litoral, în stațiunea Costinești. O persoană necunoscută a dat foc unui club stârnind panică printre sute de oameni. Este căutat de Poliție, în plus se oferă și o recompensă pentru găsirea lui.  

A fost panică în noaptea de luni, 24 iulie, spre marți, 25 iulie, la Costinești. Un bărbat a dat foc la intrarea unui club din stațiune și a pus în pericol viața sutelor de tineri care se aflau înăuntru. Potrivit martorilor, se putea repeta tragedia din Colectiv.

Oamenii din interior au intervenit la timp și au reușit să stingă flăcările în timp util.

Bărbatul a aruncat pe ușa intrării în club cu un lichid, dă foc și apoi pleacă în fugă, potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere, potrivit Replicaonline.ro. Acesta și-a continuat „plimbarea” prin stațiune  după ce a atentat la viața a sute de oameni. Totul a fosst surprins de camerele din stațiune.

Patronii Clubului au anunțat că oferă o recompensă pentru a-l identifica pe piromanul care a pus în pericol atâtea vieți.

Poliția a deschis un dosar penal și face cercetări.

”La data de 24  iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, ar fi dat foc unei porțiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. 

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fără intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, a transmis Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri