Scene dramatice în Tulcea: o viitură a blocat total un drum național – 10 oameni salvați, mașini blocate în ape – Mesaje RO-ALERT

Alertă în județul Tulcea după ce o viitură a măturat mașinile de pe DN 22 și a blocat traficul. Locuitorii din zonă au primit mesaje RO-ALERT de inundații, iar mai multe autoturisme au fost blocate de ape.

Traficul rutier a fost blocat joi, pe Drumul Național 22D, în zona localităţii Horia din judeţul Tulcea, din cauza unei viituri. Mai multe mașini au fost afectate de viitură.  Pompierii au salvat 10 persoane din zona localității Horia.

Circulația rutieră a fost oprită în ambele sensuri, după ce mai multe mașini au rămas pe carosabil sau au fost luate de ape, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Scene dramatice au fost surprinse în timpul misiunii de salvare a pompierilor tulceni.

Autoritățile locale au anunțat că nu sunt persoane rănite și se acționează pentru curățarea carosabilului. 

Locuitorii din zonă au primit un mesaj RO-Alert pentru a se feri de inundaţii.

Potrivit ISU Delta Tulcea, cel puțin 9 persoane au fost salvate din autoturismele blocate pe o insuliţă formată în urma inundaţiilor şi de pe marginea drumului.

Patru persoane au fost evacuate dintr-un autoturism luat de viitură și oprit într-un copac pe marginea drumului, trei persoane evacuate de pe o insuliță formată în urma viiturii, iar alte două persoane recuperată de pe marginea drumului și transportate în siguranță într-o zonă ferită de inundații.

Iar trei autoturisme au fost afectate de viitură, una din ele fiind deplasată în interiorul localității, potrivit ISU Tulcea.

Video, AICI

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri