Vești bune pentru pensionari! Vor primi banii mai devreme în luna august

Pensiile, indemnizațiile pentru persoanele cu dizabilități și alocațiile pentru creșterea copilului se vor primi mai devreme în luna august, având în vedere că în data în care acestea sunt plătite de obicei, 15 august, este liber de la guvern și ar urma și o punte pentru bugetari, din 12 până în 15 augusut.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a anunțat că pensiile, indemnizațiile și alocațiile vor fi plătite în avans în această lună, conform observatornews.

„Având în vedere zilele libere din perioada 12 -15 august acordate pentru sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, am decis ca plata pensiilor şi a indemnizaţiilor pentru persoanele cu dizabilităţi să fie devansată în această lună”, a scris ministrul Muncii pe Facebook.

Cei care primesc pensiile prin mandat poștal le vor primi între 1 și 11 august, iar pentru cei care le primesc în cont, banii se vor vira între 9-10 august.

Indemnizațiile pentru persoanele cu dizabilități vor fi primite în 11 august, cu patru zile mai devreme decât de obicei.

Alocația de stat pentru copii și indemnizația pentru creșterea copilului va fi plătită între 8-10 august.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri