Descoperire înfiorătoare lângă un lan de porumb: cadavru învelit în scotch. Prima ipoteză luată în calcul de polițiști

Caz șocant la granița dintre județele Suceava și Botoșani. Vineri la orele prânzului, o femeie a observat un pachet suspect lângă un lan cu porumb din apropierea satului Siliștea Nouă, din orașul Dolhasca. 

Când s-a apropiat mai mult și-a dat seama că este vorba de o persoană care cel mai probabil a fost ucisă, apoi împachetată în scotch înainte de a fi abandonată pe câmp. Femeia a sesizat Poliția Tudora, din județul Botoșani, și cum nu se știa exact pe teritoriul cărui județ se află cadavrul, la fața locului s-au deplasat polițiști din ambele județe, dar și un procuror criminalist, scrie monitorulsv.ro.

Deocamdată, nu se știe identitatea victimei și nici modalitatea în care a fost ucisă. Se derulează cercetări la fața locului pentru a se aduna cât mai multe probe care să ajute la elucidarea cazului. Cu siguranță însă va fi o anchetă care le va da multe bătăi de cap anchetatorilor, mai ales că în zonă nu prea există camere de supraveghere. 

Depinde ce au văzut martorii, dar și dacă se vor putea ridica amprente sau alte probe care să vină în sprijinul celor care vor ancheta acest caz de-a dreptul șocant. La prima vedere, pare un plan diabolic, care duce cu gândul la răzbunări în stil mafiot.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri