Vremea 10 august – Ploi și grindină – Instabilitate – Ce zone sunt afectate

Vremea în data de 10 august este instabilă.

stăzi vremea va fi uşor instabilă, cu înnorări, averse, descărcări electrice și vânt intens în zonele montane, local în Transilvania, pe arii restrânse în Oltenia, Banat şi Crişana şi doar pe alocuri în celelalte regiuni. Izolat cantitățile de apa vor depăși 15…20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În privința regimului termic, temperaturile se vor menţine sub normalul climatologic al perioadei în vestul, centrul şi nordul țării.

Maximele de azi se vor încadra în general între 21 şi 30 de grade. *** În București vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade. ***

La munte vremea va fi uşor instabilă şi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros mai ales pe parcursul zilei, când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. *** Vedem ce se întâmplă și la mare, pentru că cerul va fi variabil, dar se vor strânge norii de ploaie și se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 28 de grade, în timp ce temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 17 şi 22 de grade.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri