Minoră de 13 ani, violată luni în șir de un prieten de familie al părinților săi. De ce a tăcut copila – Caz tulburător la Cluj

Un caz tulburător a ieșit la iveală în județul Cluj. O fată de 13 ani a fost violată în repetate rânduri de un un bărbat de 52 de ani. Cutremurător este, de asemenea, și faptul că individul, care era chiar un prieten al familiei copilei, ar fi profitat de copilă în timpul vizitelor la ea acasă. 

Calvarul fetei a început după ce bărbatul de 52, prieten de familie cu părinții copilei, a început să vină în vizită la aceasta atunci când adulții nu erau acasă.

Fata a fost amenintață să nu spună nimic despre abuzurile la care era supusă. Cei care au obervat o schimbare în comportamentul fetei au fost chiar părinții săi, și astfel au început să suspecteze că ceva i se întâmpla acesteia.

Cel care a făcut primul pas în aflare adevărului a fost tatăl fetei, care a mers la poliție și le-a povestit agenților bănuielile lui.

În cele din urmă, minora a fost convinsă să vorbească și astfel a recunoscut că a fost abuzată sexual în repetate rânduri de bărbat, calvarul datând încă de la  începutul acestui an.

În prezent, bărbatul se află în  arestat preventiv pentru 30 de zile.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri