Un depozit de lângă Moscova, în flăcări – Rușii, speriați de explozii

Biden solicită Congresului un buget de 24 de miliarde de dolari pentru sprijinul Ucrainei. Un depozit cu suprafața de 2.000 mp din apropierea Moscovei este cuprins de flăcări, localnicii raportând auzirea unor explozii.

UPDATE 03:44 – Opt localități din zona Sumi sunt ținta atacurilor ruse

Pe 10 august, opt așezări din apropierea frontierei cu Regiunea Sumi au fost bombardate de forțele rusești, fiind înregistrate 220 de explozii, conform Administrației Militare a Regiunii Sumi.

UPDATE 00:30 – Foc de amploare la Odintsovo, în proximitatea Moscovei

Sursele rusești de pe Telegram indică faptul că rezidenții din zonă au auzit detonări. Datele preliminare arată că un depozit cu o suprafață de 2.000 de metri pătrați este în flăcări.

Biden propune Congresului un buget de 24 de miliarde de dolari pentru susținerea Ucrainei

La 10 august, CNN a relatat că președintele SUA, Joe Biden, a propus Congresului alocări bugetare suplimentare de 40 de miliarde de dolari, din care 24 de miliarde sunt destinate sprijinului Ucrainei și altor imperative internaționale legate de acțiunile Rusiei.

Pe linia frontului, forțele ucrainene au înregistrat un progres semnificativ în zona Urozhaine, la sud și sud-estul satului Staromairoske, din regiunea Donețk, conform declarației făcute la 10 august de adjunctul ministrului apărării, Hanna Maliar, citat de Kyiv Independent.

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a afirmat într-un interviu pentru Washington Post la 10 august că Ucraina necesită mai mult armament pentru a reechilibra forțele în conflict.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri