Doi tineri care se aflau pe salteaua gonflabilă, spulberaţi de un jetski, la Eforie Nord! Unul dintre ei, în stare gravă

Doi tineri care se plimbau pe o saltea gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberați de un alt jetski. Incidentul șocant s-a petrecut pe o plajă din Eforie Nord, la finalul săptămânii trecute, însă abia duminică au apărut informații despre el ca urmare a unei postări făcute pe Facebook de mama unuia dintre răniți. Este vorba despre un tânăr care a fost resuscitat chiar pe plajă, ulterior fiind transportat în stare gravă la spital, unde a fost operat. 

Incidentul, care s-a produs vineri, în zona Plajei Belona din Eforie Nord, a fost relatat pe Facebook de mama unuia dintre tinerii implicaţi în tragicul incident. ”Doi tineri (un băiat şi o fată) care se plimbau pe salteaua gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberaţi de un alt jetski. Ca urmare, unul dintre cei doi tineri este internat la Spit. Judeţean după un traumatism cu coaste fracturate şi hemopneumotorax operat în curs de drenare”, a scris mama băiatului rănit pe Facebook.

Aceasta îi roagă pe internauţi să-i trimită imagini cu incidentul.

”Este cel puţin straniu că nimeni nu este interesat sa facă public un incident de o asemenea gravitate”, a mai scris femeia.

Ea a precizat că fiul său era cu prietena pe salteaua gonflabilă când au fost loviţi de jetski.

”Tânărul implicat este fiul meu! A fost resuscitat pe plajă şi adus la UPU Spitalul Judetean cu ambulanţa SMURD”, a mai explicat femeia.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri