Accident grav în Timișoara! Cinci persoane au fost rănite

Tragedie cu zece victime în urma unui accident în Timișoara! Coliziunea a avut loc pe strada Ovidiu Cotruș din partea de sud a orașului, în plină zi, în timpul orelor de prânz.

Din grupul de zece indivizi prezenți în cele două vehicule implicate în incident, cinci au suferit răni și au fost imediat transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale urgente.

„Astăzi, 18.08.2023, la ora 12:15, am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier pe strada Ovidiu Cotruş. A fost alertat Detaşamentul 2 Timişoara şi la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. În urma evenimentului, 5 persoane adulte au fost transportate la spital de către echipajele medicale, conştiente, cu politraumatisme la membre şi bazin”, au transmis reprezentanții ISU Timiş.

Poliţia investighează incidentul

Poliţiştii din Timișoara investighează acum incidentul pentru a stabili în mod precis circumstanțele în care s-a produs accidentul. În aceeași zi, în București, patru autovehicule au fost implicate într-un accident violent pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri