Criminalul din Berceni și-a recunoscut crima. Cum susține că a omorât-o pe fetița de 12 ani

Marcel Șebuc, cunoscut drept criminalul din Berceni, principalul suspect în cazul fetiței ucise și ascunse în lada unei canapele, și-a recunoscut fapta, la scurt timp după ce a fost adus în țară. Atenție, urmează detalii cu un foarte puternic impact emoțional.

„Marcel Sebuc a recunoscut crima. A detaliat că fata (Ana Maria) l-a lovit, iar el a ripostat, a lovit-o peste față, care s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Potrivit acestuia, „din lovitura suferita aceasta a început să sângereze pe gură, iar el s-a “speriat” a luat un șiret si a stragulat-o.  A curățat apoi casa, a pus cadavrul în saci si l-a pus sub pat.

A luat apoi bijuteriile fetei si le-a amanentat. „În opinia mea, Marcel șerbuc minte și încearcă să scape cu lovituri cauzatoare de morare, nu omor”, a mai transmis Cuculis.

În ziua de 22 august, lie Marcel Şerbuc, românul acuzat că a ucis-o pe fetiţa concubinei sale şi a ascuns-o într-o canapea, a fost adus azi sub escortă din Olanda şi dus deja la audieri.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri