Gașca de bani gata a lui Vlad Pascu se lăuda cu drogurile pe internet! Noi imagini șocante cu prietena ucigașului de la 2 Mai

Apar tot mai multe imagini scandaloase cu prietena beizadelei drogate, Vlad Pascu. Tânăra de 18 ani nu este deloc străină de consumul de stupefiante și chiar se laudă pe rețelele sociale cu dependențele ei. Nu de puține ori a ajuns și pe patul de spital din cauza substanțelor periculoase. Fata este implicată și într-un dosar uriaș, după ce, împreună cu un grup de tineri de bani gata, au atacat și sechestrat un tânăr pentru a îi fura… portofelul cu Bitcoin! Mama tinerei de 18 ani lucrează la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, este consilier superior, iar tatăl ei a fost un regretat arbitru de fotbal din România. 

Pe rețelele sociale, adolescenta se laudă cu anturajul de bani gata. Nu în puține filmări, apare Vlad Pascu, dar și prietenii lui. În imaginile postate pe TikTok, grupul din care fac parte atât Pascu, cât și adolescenta se distrează fumând, înjurând și ascultând muzică. 

Tinerii par să nu aibă nicio problemă în a-și expunse stilul de viață extrem de toxic pe rețelele de socializare.

Însăși adolescenta arată cu nonșalanță pastilele pe care le consumă, pupilele dilatate, dar chiar și poze de pe patul de spital, unde au ajuns din cauza consumului de droguri. Imaginile sunt de-a dreptul tulburătoare, fata fiind pe perfuzii. Și imaginea de consumatoare este menținută pe internet. Tânăra își arată pupilele dilatate și chiar se laudă că a ajuns pe patul de spital din cauza drogurilor.

Vlad Pascu se află după gratii încă din 19 august, când a fost reținut de procurori, apoi Judecătoria Mangalia a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri