Răsturnare de situație în cazul fostului șef de la Combaterea Crimei Organizate: NU era drogat în momentul în care a produs un accident soldat cu un mort

Fostul şef al BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate) Bucureşti nu era drogat în momentul accidentului, arată cele mai noi informații pe surse.

Răsturnare în cazul fostului șef de la BCCO București care a produs un grav accident soldat cu un mort. 

Iniţial, agenţii au spus că bărbatul ar fi consumat droguri şi că era băut în momentul în care a provocat un accident soldat cu un mort.

Iniţial, agenţii au spus că bărbatul ar fi consumat droguri şi că era băut în momentul în care a provocat un accident soldat cu un mort.

Conform rezultatelor venite de la laborator, șoferul nu avea droguri în sânge.

„În cazul privind accidentul rutier din data de 02 septembrie a.c., produs pe strada Unirii, din localitatea Popești Leordeni,  soldat cu decesul unei persoane și rănirea altei victime, facem precizarea că, în urma recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a consumului de alcool și substanțe psihoactive, precizăm faptul că, Buletinul de Analiză Toxicologică, emis de Institutul de Medicină Legală Mina Minovici București, a indicat o valoare pozitivă la consumul de alcool și o valoare negativă la consumul de substanțe psihoactive.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”

Filmul accidentului din Popești Leordeni, în care o femeie și-a pierdut viața chiar de ziua ei. Cum s-a produs nenorocirea – Declarațiile șocante ale martorilor

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri