Mascații au descins la Spitalul Floreasca, după ce unul dintre prietenii lui Vlad Pascu a dat spargerea, în căutare de stupefiante

Mascații au descins, joi, la spitalul Floreasca, și fac cercetări după ce, potrivit surselor Realitatea PLUS, prietenul și totodată dealerul lui Vlad Pascu ar fi vandalizat magazia unității medicale. Este același individ în al cărui apartament de lux, în care  drogurile erau traficate, au descins mascații în cursul zilei de joi. Poliția Capitalei a reacționat și ea pe marginea acestui subiect.

Dealerul lui Vlad Pascu ar fi vandalizat noaptea trecută spitalul Floreasca, potrivit surselor Realitatea Plus.

Mascații s-au dus, vineri după ora prânzului, acolo și fac cercetări. El ar fi vrut să fure mai multe medicamente pentru a se droga. Înainte să plece din spital, tânărul și-ar fi scris numele pe un coș de gunoi. Filmarea cu întreaga scenă a postat-o în online. 

Tanarul a reusit sa plece din spital cu doua pungi de ser fiziologic, dar nu si cu oxicodona, un drog extrem de puternic care, spun specialistii, este mai periculos decat heroina. 

Imagine

Intregul incident s-a petrecut in jurul orei 4:20 dimineata. Tanarul s-a plimbat nestingherit pe holurile spitalului, s-a filmat si a postat imaginile pe internet, pentru a le vedea si prietenii lui din mediul online, precizand unde se afla si ce cauta. 

Imagine

Imaginile respective urmeaza sa fie analizate de catre procurori, iar intregul incident este anchetat in prezent.

CITEȘTE ȘI: Ce a reușit să fure dealer-ul și, totodată, prietenul lui Vlad Pascu de la Spitalul Floreasca din Capitală. Declarațiile medicului Bogdan Opriță

In timp ce ancheta abia se punea pe picioare, tanaru zis si „Maru” se afla in sediul DIICOT, unde da declaratii. 

Deler-ul și prietenul lui Vlad Pascu, în căutare de droguri la Spitatul Floreasca. Ce spune Poliția Capitalei

„În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere. 

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă (depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă.

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol. 

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, a transmis, joi, Poliția Capitalei. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri