Cazul Vlad Pascu. Avocații dealerilor de droguri: „Au început să devină conștienți”. Revoltător: unul dintre frații Constantin, în lacrimi în fața magistraților

Trei dealeri de droguri din anturajul lui Vlad Pascu s-au prezentat în lacrimi în fața magistraților. Unul dintre ei, Tudor Duma, zis si „Maru”, conștientizează tot ce se întâmpla, susține avocata lui, care a recunoscut că dealerul de 19 ani are mai multe dosare penale. Pe de altă parte, avocata celorlalti doi traficanti, frații Constantin, spune că aceștia nu îl cunosc personal pe Vlad Pascu. 

Avocata lui Tudor Duma, zis „Maru”, bun prieten al șoferului drogat, susține că acesta regretă rolul său în tragedia din 2 Mai. Totodată, aceasta a recunoscut că tânărul de 19 ani are mai multe dosare penale.

„Este adevărat că este acuzat de trafic de droguri, deținere în vederea consumului propriu, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată șapte acte materiale. 

El a avut un discurs destul de scurt, îi pare foarte rău pentru cele întâmplate. 

Conștientizează tot ceea ce se întâmplă și și-ar dori, are nevoie de ajutor și dorește să revină pe un făgaș normal”, spune Georgiana Popa, avocat lui Tudor Duma.

Cei doi frați Constantin – Ștefan și Costin – susțin că nu îl cunosc personal pe Vlad Pascu și că îi dădeau drogurile lui Tudor Duma, care le furniza apoi mai departe. Potrivit acesteia, cei doi frați s-au prezentat în fața magistraților cu lacrimi în ochi.

„Pe Vlad Pascu unul dintre frați l-a văzut odată venind cu acest Duma, iar celălalt frate nu l-a văzut în viața lui, a început să plângă. 

Au început să devină conștienți, vă dați seama că au început să plângă. Cel puțin fratele nevinovat”, a aratat Carmen Stan, avocată fraților Constantin.

Cei trei dealeri au contestat decizia și au cerut o pedeapsă mai ușoară, precum arestul la domiciliu. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri