O rachetă rusească cu încărcătură explozivă a aterizat în grădina unui sătean din Republica Moldova

Un proiectil de origine rusă, care pare să fi fost interceptat de sistemul de apărare antiaeriană ucrainean, a aterizat în curtea unui locuitor din Chițcani, o localitate situată în Republica Moldova, pe malul stâng al Nistrului.

Această informație a fost furnizată de Oleg Beleacov, liderul delegației transnistrene în Comisia Unificată de Control, și a fost relatată de mass-media moldovenească.

Potrivit rapoartelor, rezidenții din Tiraspol și Bender au raportat auzirea unor explozii în jurul orei 1 dimineața, iar mai multe echipe de specialiști și investigatori s-au deplasat la locul incidentului.

De asemenea, se menționează că forțele armate consolidează frontiera României la Dunăre cu Ucraina prin trupe și nave militare.

Din fericire, informațiile inițiale indică faptul că incidentul nu a produs victime sau pagube semnificative. Racheta a aterizat într-o zonă verde, iar partea sa explozivă s-a înfipt în sol, fără a exploda.

Este important de reamintit că, în noaptea de 25 septembrie, regiunea Odesa a fost ținta unor atacuri cu drone și rachete, rezultând rănirea unei femei și avarierea serioasă a infrastructurii portuare ucrainene.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri