Accident foarte grav în Satu Mare. Carambol provocat de un șofer băut

Un accident rutier grav s-a produs miercuri seară în municipiul Satu Mare. O persoană a murit și un copil de 5 ani este rănit după ce un șofer care consumase alcool a provocat un accident în lanț pe Podul Decebal. Au fost implicate 5 mașini, iar două au fost grav avariate.

Un accident de circulație grav cu victime multiple a avut loc miercuri seara, în jurul orei 19:00, pe podul Decebal din municipiul Satu Mare. Au fost implicate cinci masini, dintre care doua au fost mai grav avariate.
 
Cel puțin o persoană a avut nevoie de intervenția echipajului pentru descarcerare pentru a putea fi scoasă din automobilul avariat. Printre persoanele rănite se află și un copil de  5 ani. Acesta a fost proiectat de pe bancheta din spate in bordul masinii. Din păcate, unul dintre șoferii mașinilro implicate a murit.
 
IPJ Satu Mare a anunțat că la data de 11.10.2023, ora 19:00, pe Podul Decebal din mun. Satu Mare, un bărbat de 36 ani, domiciliat în localitatea Satu Mare, conducând auto marca VW Touareg, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu auto marca Mercedes-Benz, condus de un cetăţean austriac de 62 ani. În urma impactului, maşina condusă de şoferul de 36 de ani a fost proiectat frontal în autovehicului marca Audi Q5 condus de un bărbat de 56 ani, domiciliat în mun. Satu Mare, iar din acesta a intrat frontal în auto marca Ford, condus de un bărbat de 39 ani. În urma accidentului rutier a rezultat decesul numitului bărbatului de 56 de ani şi vătămarea corporală a minorului de 5 ani, pasager, neasigurat în scaun, în maşina condusă de şoferul de 36 de ani.
 

Imagine

 
La fața locului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SMURD TIM cu 16 cadre militare din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
 
Imagine
 
Trei autoturisme au fost implicate în coliziune.
 
 
Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată, relatează informatia-zilei.ro..

Imagine

Imagine

 

Foto: Portal SM – Facebook/PortalSM

Sursa: Realitatea de Satu Mare

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri