Fost jucător de la Rapid și FCSB, dat dispărut! Poliția Română solicită sprijin

Lucian Burdujan (39 de ani), fost jucător la Rapid și FCSB, este căutat de autoritățile române, după ce a dispărut de acasă de un an.

Lucian Burdujan a plecat din locuința sa din Piatra Neamț în noiembrie 2022 și nu s-a mai întors niciodată acasă. 

Poliția Română solicită sprijinul populației

Fostul atacant al Rapidului a fost dat dispărut de către familie. În cursul zilei de joi (2 noiembrie), Poliția Română a publicat o fotografie cu acesta în rubrica persoanelor dispărute, acolo unde au prezentat semnalmente dar și câteva informații despre sportiv.

”Burdujan Lucian, in varsta de 39 ani, a plecat voluntar in noiembrie 2022 de la locuinta sa, din mun. Piatra Neamt, jud. Neamt si nu s-a mai intors pana in prezent

Inaltime: 180 cm, Greutate: 80 kg, Corpolenta: ATLETIC, Culoare par: NEGRU, Culoare ochi: CAPRUI”, se arată pe site-ul Poliției Române, la rubrica persoanelor dispărute.

Tatăl lui Burdujan a decedat la Roma în urmă cu o lună

În perioada în care Lucian era deja dispărut de acasă, tatăl său, Ioan Burdujan, a decedat la 76 de ani. Bărbatul cânta la orgă pe străzile Romei și s-a stins din viață pe data de 9 octombrie 2023, potrivit informațiilor Fanatik. 

Lucian a fost în continuare de negăsit, iar familia sa a apelat la o strângere de fonduri prin intermediul rețelelor de socializare pentru a-l putea repatria și înmormânta pe tatăl său.

A jucat în celebrul sfert UEFAntastic FCSB – Rapid

În sezonul 2005-2006, Burdujan a făcut parte din lotul Rapidului în dubla din sferturile Cupei UEFA dintre giuleșteni și FCSB, încheiat cu victoria roș-albaștrilor (1-1 în Giulești – 30 martie 2006 – și 0-0 pe Stadionul Național – 6 aprilie 2006).

Tot în acel an, în martie 2006, Burdujan a primit „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă, din partea președintelui României de la acea vreme, Traian Băsescu.

În cariera de fotbalist, Burdujan a evoluat la echipe precum: Ceahlăul, Rapid București, Sporting Vaslui, FCSB, Ch. Odessa, Tavriya, Hoverla Uzhhorod, Hatta, Europa FC, Kalloni și Aiginiakos. S-a retras din activitate în 2017 și s-a stabilit în Piatra Neamț, orașul său natal.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri