Traficant de droguri din Satu Mare, arestat după ce a fost prins în flagrant cu aproape 300 de de doze asupra sa

Un traficant de droguri din judeţul Satu Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în flagrant având asupra sa aproape 300 de doze de drog de mare risc, informează, miercuri, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Satu Mare.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce deţinea în scopul comercializării, în autoturism, cantitatea de 299 de plicuri cu materie vegetală cu compus MDMB-4en-PINACA (drog de mare risc).

„Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Satu Mare, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate un cântar electronic de mare precizie, materie vegetală de culoare verde-olive, precum şi mai multe plicuri transparente, din material plastic, cu sistem de închidere de tip zip-lock. S-a reţinut şi faptul că, pe parcursul anului 2023, inculpatul (recidivist) a comercializat diferite cantităţi de drog de mare risc, pentru suma de 25 lei pentru o doză (plic). În cursul acestei zile judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, precizează DIICOT.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Satu Mare şi al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri