Tragedie în Botoșani! Un tânăr de 21 de ani s-a spânzurat pentru că fratele său nu l-a chemat la nuntă

Un tânăr de 21 de ani, din Botoșani, a decis să-și pună capăt vieții. Nu a fost invitat la nunta fratelui, iar supărarea provocată l-a împins la sinucidere.

Tragedie în Botoșani! La doar 21 de ani, un tânăr a recurs la sinucidere. Se pare că tânărul nu a fost invitat la nunta fratelui.

Din cauza supărării, tânărul nu a rezistat și s-a spânzurat, chiar în locuința familiei, care se afla la nuntă.

Un tânăr a decis să își pună capăt zilelor după ce propriul frate nu l-a invitat la nuntă. Din cauza supărării, tânărul din Botoșani, în vârstă de doar 21 de ani, s-a spânzurat.

Tragicul eveniment s-a petrecut chiar în ziua nunții fratelui. În timp ce familia se afla la petrecerea de cununie, tânărul, rămas singur în casă, a decis să recurgă la gestul extrem.

Duminică dimineață, întors de la eveniment, tatăl tânărului i-a descoperit trupul neînsuflețit. Băiatul s-a spânzurat de o grindă din casă.

Potrivit primelor informații, tatăl a încercat să își salveze copilul. Văzându-i trupul cum atârnă, bărbatul a tăiat funia și a sunat imediat la 112.

Din păcate, autoritățile ajunse la fața locului au constatat decesul tânărului.

„Din păcate decesul survenise din timpul nopţii, cu câteva ore înainte de a fi găsit. Nu s-au mai impus manevre de resuscitare, fiind constatat decesul la faţa locului”, a fost declarația unui medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, potrivit monitorulbotosani.ro.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri