Nicolae Ciucă, despre o candidatură la prezidenţiale: În cadrul discuţiilor de la Sinaia, a fost clar o întrebare: noi ne angajăm, dumneavoastră ce faceţi? Am spus, ca lider al PNL, fac ceea ce îmi cere partidul

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Drobeta Turnu Severin, despre o candidatură la prezidenţiale, că în cadrul discuţiilor de la Sinaia, a fost clar o întrebare: noi ne angajăm, dumneavoastră ce faceţi? şi a răspuns că, în calitate de lider al PNL, face ceea ce îi cere partidul.

”Nu am lansat în nume personal această idee, a fost o discuţie în marja deciziei pe care am luat-o la Sinaia, ca Partidul National Liberal să abordeze anul electoral 2024 cu propriile forţe, sub motto-ul: Prin noi înşine! şi atunci în cadrul discuţiilor a fost clar o întrebare: noi ne angajăm. dumneavoastră ce faceţi? Şi am spus, ca lider al Partidului National Liberal, fac ceea ce îmi cere partidul”, a spus Ciucă după reuniunea Regionalei OFL Sud-Vest.

Întrebat dacă va candida în condiţiiel în care îi va cere partidul, Ciucă a răspuns: ”Sunt liderul partidului şi este normal să ducem la îndeplinire..nu pot să mă îndrept către oricare dintre colegii mei să cer ceva şi eu să mă dau la o parte”.

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri