Trei persoane găsite decedate într-un imobil din Odorheiu Secuiesc

La data de 14 decembrie 2023, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică și Investigații Criminale – Poliția municipiului Odorheiu Secuiesc au identificat în interiorul unui imobil din localitate, trei persoane decedate, respectiv doi bărbați de 32 și 38 de ani și o femeie de 51 de ani, posibil intoxicate cu gaz. 

În imobil au mai fost găsite și cadavrele a 5 câini.  Cadavrele celor trei au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea împrejurărilor și a cauzelor producerii evenimentului, în cauză  fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

ISU Harghita:

Deblocare ușă locuință, în municipiul Odorheiu Secuiesc, cu posibil persoană decedată în interior. La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj SAJ. După deblocarea ușii, în interiorul casei au fost găsite 3 victime decedate: 2 persoane de sex masculin, în vârstă de 51, respectiv 32 de ani și o persoană de sex feminin, în vârstă de 52 ani. În încăpere era o butelie deschisă care alimenta un aragaz, iar unul din ochiurile aragazului era deschis      (fără flacără). Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri