Bărbat, în comă după ce a fost lovit de mașina de poliție în noaptea de Revelion

Scene de groază în Constanța. Un bărbat în vârstă de 41 de ani este în comă la spital după ce a fost lovit de o autospecială de poliție în noaptea dintre ani, la miezul nopții. Din cauza fumului creat de petarde, dar și a ceții dense, echipajul de poliție nu i-a văzut pe oameni din mijlocul străzii și a intrat în plin, cu mașina, în ei. Un polițist a fost nevoit să scoată pistolul pentru a nu fi linșat de martori. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Străzile erau pline de oameni care se bucurau de artificii. La un moment dat, trece o mașină de poliție. Şoferul încetineşte, pentru că în jur sunt mulţi petrecăreți. În perdeaua de fum de la petarde şi ceaţă, un bărbat încearcă să aprindă o cutie de artificii. În viteză, se apropie un al doilea echipaj de poliţie, care nu-l vede și-l loveşte în plin.

Bărbatul de 41 de ani a ajuns la spital și se află în comă.

Până la sosirea ambulanței, prietenii i-au acordat bărbatului rănit primul ajutor. Apoi, i-au cerut socoteală polițistului care l-a accidentat. De frică să nu fie bătut, agentul ar fi scos pistolul la intimidare.

Agentul a fost testat pentru alcool și droguri, iar rezultatul a ieșit negativ. Colegii lui i-au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Realitatea de Constanta

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri