George Simion, atacturi la europarlamentarii coaliției: „Mihai Tudose hărțuiește femei, iar Rareș Bogdan încă taie pensiile speciale!”

Mihai Tudose hărțuiește femei, iar Rareș Bogdan încă taie pensiile speciale! Sunt acuzațiile halucinante făcute de George Simion. Lista jignirilor la dresa candidaților PNL și PSD nu se oprește însă aici. Liderul AUR continuă cu o întreagă serie de afirmații. 

„O să găsiți moși libidinoși, care știți cu ce se ocupă în afară de beții pe acolo pe la Bruxelles și pe la Strasbourg? Hărțuiesc sexual consiliere parlamentare. Este cazul lui Mihai Tudose, care se anunță a fi primul pe lista PSD-ului. L-ați văzut, încerca să mă ia de gât. I-am zis că eu nu am băut cu el și nici nu o să beau cu el, pentru că nu beau cu hoții. Dar măcar ăsta hărțuiește femei.

La useristi o să vedeți că sunt unele probleme. Tot pe listele celelalte, când se vor anunța, că nu s-a decis ordinea, sinecuri, mari interese, o să îl găsiți pe Rareș Bogdan care tăia pensiile speciale în 30 de zile. Încă mai taie la ele, săracu`. Și mai vrea un mandat acolo”, a spus George Simion.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri