Declarație șocantă a criminalului de la Grădina Botanică: „Nu suport să văd oameni fericiți”

A avut loc infatisarea din cazul de la Gradina Botanica din Craiova, care a socat Romania anul trecut. În fața magistraților, criminalul a făcut o serie de declarații care i-au lăsat pe toți cei prezenți muți de uimire.

Adolescentul acuzat de omor în Grădina Botanică din Craiova a făcut o declarație șocantă în instanță. Astăzi, el a fost audiat la Tribunalul Dolj și a mărturisit că a atacat cuplul pentru că nu putea suporta să vadă oameni fericiți. 

Criminalul a spus că i-a atacat pe cei doi tineri din Grădina Botanică cu un cuțit pe care îl avea în rucsac, motivând că avea o mască și mănuși pe care le folosea la petrecerile de Halloween.

Au fost audiați și părinții victimelor și a doua victimă, un tânăr de 20 de ani, care a fost salvat de medici la spitalul din Craiova. 

Tatăl Melisei, eleva ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a reacționat puternic astăzi în fața tribunalului, acolo unde asasinul fiicei sale a părăsit sala de judecată. Copleșit de durerea pierderii, bărbatul a atacat cu pumnii caroseria dublei în care era transportat criminalul, îndepărtat cu greu de jandarmi.

Incidentul a avut loc după ce ancheta în dosarul crimei a adus la lumină detalii tulburătoare. Deși asasinul în vârstă de 17 ani și-a premeditat gestul, acesta nu cunoștea victima. Oamenii legii au confirmat că nu existau legături prealabile între tânărul criminal și Melisa.

Familia Melisei și colegii acesteia s-au adunat în fața instanței de judecată, purtând pancarte care cereau dreptate pentru tânăra ucisă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri