Gabriela Firea contrazice cel mai recent sondaj de opinie: Eu sunt pe locul 2, nu Piedone

Atacuri dure din partea Gabrielei Firea la adresa actualului primar al Capitalei, Nicușor Dan. Aceasta susține că în cei patru ani de mandate, edilul nu a făcut nimic din tot ce le-a promis românilor în campanie. Mai mult, Firea spune că ea este de fapt pe locul 2, nu Piedone, așa cum arată ultimul sondaj. 

„Mă bazez în primul rând pe bucureștenii care m-au votat, acum aproape 4 ani, 250 de mii, mă bazez, de asemenea, pe bucureștenii care l-au votat pe domnul Dan, dar nu sunt mulțumiți de ce a făcut, mai ales că a promis foarte mult, a ridicat standardul în ceea ce privește promisiunile. Da, este o contribuție și a consilierilor generali, cu siguranță, și a partidelor, dar în primul rând nu poți să vii, să spui că tu nu ți-ai asumat programul electoral acum 4 ani.

Practic aceste cifre sunt cumva o reflectare a ideii din coaliție de a avea un candidat independent și ulterior de a renunța la această strategie și de a merge cu candidaturi separate”, a spus Firea.

Gabriela Firea a comentat și cele mai recente sondaje de opinie apărute pe piață:

„În cifre cred că e domnul primar, urmat de mine, urmat de domnul Cristian Popescu, și așa mai departe, vedem cum va fi la final”, a declarat Gabriela Firea la Realitatea PLUS.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri