Accident rutier grav pe podul Basarab

Un accident rutier grav a avut loc pe Podul Basarasb, București. Întreaga zonă este blocată de multe mașini de intervenție, pompieri, ambulanțe, poliție. 

Intervenția are loc pe calea de coborâre de pe pasajul Basarab spre Bulevardul Doina Cornea.

Conform primelor informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit balustrada podului. Autoturismul, o Dacia Lodgy, s-a rostogolit pe carosabil, iar în urma impactului 7 persoane au fost grav rănite.

Alertate în urma accidentului, 6 echipe medicale de la Ministerul Sănătății – Centrul Operațional pentru Situații de Urgență (COSU) au intervenit de urgență pentru a acorda prmul ajutor.

Cele șapte victime au fost transportate unitățile de primiri urgențe ale spitalelor din apropiere, după cum urmează: 4 persoane la Floreasca, 2 persoane la Spitalul Militar și o persoană la Spitalul Universitar. Din primele informații, persoanele sunt 7 femei, cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani.

Imagine

În continuare, oamenii legii și echipajele sunt la afața locului, fac cercetare pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest incident, daca șoferul inovat a pierdut controlul volanului, iar o anchetă va fi declanșată în urma datelor adunate de la fața locului.

Brigada Rutieră a Municipiului București a transmis un comunicat ca urmare a accidentului de pe Podul Basarab:

„În jurul orei 17:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Pasajul Basarab.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Pasajul Basarab dinspre Bd. Nicolae Titulescu, în dreptul bretelei de coborâre către Bd. Doina Cornea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit balustrada de protecție a pasajului.

În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat pe o parte. 

Din eveniment a rezultat rănirea a șapte persoane care se aflau în autovehicul, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Au fost aplicate restricții pe breteaua de coborâre către Bd. Doinea Cornea.”

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri